Hej alla underbara

Hoppas ni haft en fin sommar även om solen har lyst med sin frånvaro. Själv har jag haft en fantastisk sommar där jag haft möjligheten att ladda batterierna inför höstens alla bokningar.

Nu finns det en massa nya goa tider för dig som vill boka en massage, kost & näringsrådgivning mm på http://halsomagen.bokadirekt.se.

Du har väl inte glömt att alla nya klienter får först massagen till halva priset. För er som varit hos mig tidigare har jag ett hösterbjudande – gå 2 och betal för 1, gäller oktober ut!

Den vegetariska matlagningskursen kommer att gå av stapeln den 26 september, gå då gärna in direkt för att boka så du blir garanterad en plats eftersom efterfrågan är så stark, om vi fyller den och det fortfarande är stark efterfrågan så kan jag ev sätta ihop en till.

För er som vill ha tjejkväll, må bra kväll, kickoff eller liknande går det att skrädda sy ihop en dag som passar just er med tex en föreläsning med matlagningskurs eller en föreläsning med massage och uppdukad buffé… det är bara fantasin som sätter gränser