Hej alla underbara

Jag har något fantastiskt att berätta, jag skall gå en till utbildning som börjar den 17 maj och varar 1 år. Jag skall bli en Herb Pharma Natur Terapeut och kommer kunna ta emot elevbehandlingar redan den 19 maj. Detta innebär att jag kommer kunna ge blodanalys, örtmedicin, akupunktur, akupressur mm, det här är sista pusselbiten för att kunna hjälpa er alla till ett friskare liv SNABBARE än genom bara en kostomläggning

Jag anser mig väldigt ”frisk” nu mot vad jag varit och jag är ju verkligen symptomfri men oj vilka dåliga värden jag hade när jag gjorde min blodanalys men jag skojar inte när jag säger att jag sprudlade av en massa energi när jag kom där ifrån och jag kunde till och med röra mitt högerben med långvarig ichias i. Jag ser verkligen framemot denna utbildning och hoppas att ni vill ställa upp som elever

Önskar er en fin påsk.