Hej alla underbara

Vill passa på att ge er alla möjligheten att avbryta prenumerationen av mina utskick i och med att GDPR kommer att börja gälla den 25 maj, klicka på länken annwelin@halsomagen.se och skriv avbryt så löser jag det men givetvis så hoppas jag att du vill ha kvar din mejladress hos mig.

I mitt förra brev skrev jag om att jag skall bli en Herb Pharma Terapeut och att min utbildning skulle starta nu i maj men har beslutat att jag startar den i oktober så ni får tyvärr vänta ett tag till med era elevbehandlingar men den som väntar på något gott…
Jag kommer att ha öppet Hälsomagen på halvtid nu under sommaren då det är mindre att göra, den andra halvan kommer jag ägna mig åt att gå till sjöss igen som kallskänka – det skall bli så roligt men för dig som vill njuta av en underbar massage eller få hjälp med en orolig mage mm så finns det tider kvar, enklast går du in här för att boka en lämplig tid http://halsomagen.bokadirekt.se.

 

Tänk på att jag tar emot friskvårdskuponger från din friskvård och actiway

Jag önskar er alla en fantastisk sommar med en förhoppning av en solig sådan, njut av varandra och god mat. Det grillas ju en hel del på somrarna – har du testat att marinera det du vill grilla med mina oljor och kryddor, kan varmt rekommendera detta, framförallt att ta lika delar vitlöksolja och örtolja i en påse med det du vill grilla för att marineras i ett par timmar mmmmmmm. För dig som tycker det är lättare att beställa på min webbshop så har du länken här http://halsomagen.bokadirekt.se.