Behandlingar

HERB PHARMA

  • blodanalys
  • högteknologisk akupunktur
  • öron-akupunktur
  • ljusterapi

Jag arbetar med blodanalyser, högteknologisk akupunktur, öron akupunktur, ljusterapi, och örter. Jag kombinerar ofta behandlingsformerna för att nå bästa behandlingsresultat. Behandlingarna syftar till att främja de självläkande processerna våra kroppar har.

Blodanalysen är en hälsokontroll på cellnivå. Här kan man se fria radikalskador, läckande tarm, tungmetaller. Samt sammansättningen av våra röda blodkroppar, leverpåverkan, parasiter, candida, mögel och annat som påverkar vår hälsa.

Exempel på vanliga åkommor som patienter söker behandling för är inflammationsrelaterade sjukdomar, värk och smärta. Fibromyalgi. Cirkulationsstörningar, kramper. Besvär relaterade till armar axlar, händer, rygg, nacke. Huvudvärk, yrsel. Mag- och tarmrelaterade besvär. Sömnsvårigheter. Stress, utbrändhet/nedstämdhet, depression, panikångest. Brist på energi. Hormonella besvär, övergångsbesvär, vallningar, infertilitet, kraftiga blödningar m.m.

Vid behandling börjar jag alltid med att mäta flödet i ditt akupunktursystem för att veta vad som behöver behandlas.

Den högteknologiska akupunkturen är helt nålfri och sker med ett infrarött ljus i specifika frekvenser.
Ljusterapin används för både mentala och fysiska åkommor.

Öron akupunkturen är en metod som används för att stimulera dina reflexpunkter som är kopplade till diverse besvär. Här används nålar, kulplåster eller långtidsnålar. Jag behandlar ej barn under 8 år, gravida eller personer med pacemaker.

Saltmoxa stärker energin i kroppen, ger en stärkt men också en avslappnande känsla i kroppen. En ”lugn och ro” behandling som frigör spänningar.

Jag kombinerar saltmoxa behandlingen med ljusterapi och kroppsnålar för maximera effekten av avslappning.

En behandling för öronrelaterade besvär som tinnitus, bihålor, klåda, yrsel, vaxbildning.

Rekommenderas även inför dykning/flygning om man smärtar eller besväras av lock känsla i öronen vid tryckförändringar

0731-408 608

ann@halsomagen.se

Kontakta mig

Contact Us
reCAPTCHA