Föreläsningar

Vägen tillbaka till ett friskare liv

Denna föreläsningen handlar om hur svårt det är att leva med IBS och hur jag har fått kämpa på vägen till ett friskare liv. Jag kommer att ge dig information och insperiration på hur du kan nå din väg till ett friskare liv, där jag gärna hjälper och stöttar dig. Alla är värda ett friskt liv!!!

En tallrik medicin tack

Denna föreläsningen handlar om hur du skall få tillbaks din energi i kroppen genom maten. Kosten är en mycket viktig del för att du skall må bra idag och lång tid framöver

Jag skräddarsyr föreläsningar efter era önskemål vid tex något möte, kick-off mm.

Frukostföreläsning

Ni kommer till en vackert uppdukad frukostbuffé i hälsans tecken. När ni satt er till ro håller jag en föreläsning om hur vi skall äta för att få mer energi i livet på drygt en halv timme medan ni äter.

Det här konceptet passar perfekt att hålla i era egna lokaler för att vara så tidseffektiva som möjligt eftersom tid är något vi alla har ont om, för den som vill har jag tillgång till bra lokaler

Lunchföreläsning

Ni kommer till en vackert uppdukad och fantastiskt god vegetarisk lunchbuffé som innehåller både kalla & varma rätter + dessert. När ni satt er till ro håller jag en föreläsning om hur vi skall äta för att få mer energi i livet på drygt en halv timme medan ni äter.

Det här konceptet passar perfekt att hålla i era egna lokaler för att vara så tidseffektiva som möjligt eftersom tid är något vi alla har ont om, för den som vill har jag tillgång till bra lokaler.

0731-408 608

ann@halsomagen.se

Kontakta mig

Contact Us
reCAPTCHA