Massager

Regndroppsmassage

Nio eteriska oljor appliceras på fötter och rygg varvid hela kroppen behandlas. På ryggen droppas de på som regndroppar och stryks ut med en massageteknik hämtad från Lakotaindianerna. Oljorna tränger in i bindväv och cellvävnad och ligger kvar iupp till en vecka i kroppen. Som avslutning på behandlingen ligger klienten med en varm handduk på ryggen, vilket är underbart skönt och som också snabbar på och ökar behandlingens effekt.

Regndroppsmassagen kan bl.a. vara välgörande för: immunförsvaret, ryggbesvär, ledbesvär, magbesvär, stress, välbefinnande och avslappning

Perfekt för dig med fibromyalgi och Atros.

Avslappnande Ansiktsmassage

Avslappnande ansiktsmassage är en njutningsfull behandling som utförs med lugna och lätta grepp. Vi börjar med en skön och effektfull ansiktsmassage som avslutats med fingertoppstryck på skalpen.

Avslappnande ryggmassage

Avslappnande ryggmassage är en njutningsfull behandling som utförs med lugna och lätta grepp. Vi avslutar med en sköna fingertoppstryck på skalpen.

Avspänningsmassage

Avspänningsmassagen utförs med lugna och lätta grepp. Vi börjar med rygg och skalp för att sedan fortsätta med en skön och effektfull ansiktsmassage. Avspänningstester görs på armar och ben och behandlingen avslutas med vaggnings- och skakningsrörelser. Metoden påverkar hela kroppen och är ofta effektivt smärtstillande.

Energimassage

När du får Energimassage sitter Du påklädd i en specialbyggd stol i en avslappnad ställning. Energimassage balanserar kroppens energiflöden genom tryck på akupunkturpunkter, blodcirkulationen stimuleras och genomblödningen i musklerna ökar. Lymfsystemet aktiveras och blodtrycket påverkas gynnsamt. Alla mår bra av behandlingen. Speciellt välgörande är den för Dig om Du har spänningar i axlar, skuldror, nacke och rygg. Massagen ökar också Ditt kroppsmedvetande och rogivande.

Gua Sha/Kopping

En behandling som hjälper kroppen med att ta bort skräp/stagnationer under huden. Ökar blodcirkulationen och syresättningen i kroppen. behandlingen är bra för bla stelhet, värk i nacke, axlar, rygg, ben, m.m.

0731-408 608

ann@halsomagen.se

Kontakta mig

Contact Us
reCAPTCHA