Matlagningkurser

I hälsans tecken

Som kock och kallskänka brinner jag för detta med matlagning men det har varit en otroligt stor omställning efter diagnosen IBS.
Om jag tycker det är jobbigt att inte kunna använda vilka ingredienser som helst som ändå har så stora kunskaper inom mat hur är det då inte för er andra. Älskar att få delge mina kunskaper inom detta område i en matlagningskurs. Allt går att skräddarsy utifrån era önskemål, går även att göra det till ett fantastiskt roligt evenemang på en kickoff eller kompiskväll mm.

Din energi kommer från vad du äter!!!

Skrolla gärna neråt för att se olika förslag

Raw food

Kom och mingla i köket medans jag visar med enkelhet vad vi kan göra i raw foodens anda. Vi startar med en god och hälsosam raw food drink och fortsätter sen med allt ifrån vegetarisk sushi till desserter.

Ett project i gemenskapens tecken där vi gör allt tillsammans med mycket skratt och glädje.

Jag har bra lokaler att vara i men det går med enkelhet att välja egen lokal om så önskas.

Njut av en vegetarisk matlagningskurs

Vi startar med en kortare föreläsning om hur vi skall äta för att få mer energi i livet och sedan tillbringar några timmar tillsammans i köket. Under tiden dukar vi upp ett vackert bord för att sen avnjuta vår fantastiska vegetariska buffé som innehåller både kalla & varma rätter + desserter.

Självklart kan ni kombinera med ett dryckespaket med väl valda drycker om så önskas. Beroende av storleken på gruppen så lagar vi flera maträtter en och en eller i små grupper, tillsammans hjälps vi åt med dukningen för en större gemenskap.

Vi beräknar att sitta till bords efter ca 2 ½ timma. All mat kommer dukas och dekoreras vackert på en stor buffé som vi plockar och njuter av tillsammans med väl valda drycker.

0731-408 608

ann@halsomagen.se

Kontakta mig

Contact Us
reCAPTCHA