Matnyttigt

Hösten i antågande

Hösten i antågande Nu är hösten i antågande med mysiga stunder så som gemenskap, god mat, levande ljus mm. En tid då vi unnar oss att krypa upp i soffan med en god bok eller varför inte komma på en härlig massage, inspirerande matlagningskurs eller givande...

läs mer

Den som väntar på något gott

Hej alla underbara Vill passa på att ge er alla möjligheten att avbryta prenumerationen av mina utskick i och med att GDPR kommer att börja gälla den 25 maj, klicka på länken annwelin@halsomagen.se och skriv avbryt så löser jag det men givetvis så hoppas...

läs mer

Något fantastiskt att berätta

Hej alla underbara Jag har något fantastiskt att berätta, jag skall gå en till utbildning som börjar den 17 maj och varar 1 år. Jag skall bli en Herb Pharma Natur Terapeut och kommer kunna ta emot elevbehandlingar redan den 19 maj. Detta innebär att jag...

läs mer

Invigning

Invigning Invigning av Hälsomagens nya lokaler med både butik, behandlingsrum, rum för rådgivning/föreläsning och kök för tillverkning av Hälsomagens egna produkter och där vi även kommer ha många trevliga matlagningskurser. Detta vill jag fira med er...

läs mer

Tänkvärt

Tänkvärt Hur du väljer att förhålla dig till svåra saker är det som avgör hur du kommer hantera ditt liv och hur du kommer att må

läs mer

Nyhetsbrev

Hej alla underbara Hoppas ni haft en fin sommar även om solen har lyst med sin frånvaro. Själv har jag haft en fantastisk sommar där jag haft möjligheten att ladda batterierna inför höstens alla bokningar. Nu finns det en massa nya goa tider för dig som...

läs mer

Hälsomagens glutenfria Äpplepaj

Hälsomagens glutenfria Äpplepaj 150 gr smält smör 3 dl havregryn 2 ¼ dl socker 1 tsk bakpulver 1 tsk vaniljsocker ¼ tsk salt 2 ¼ dl glutenfri mjölmix Blanda och lägg på blandningen av: 2-3 skalade och skivade äpplen 1 tsk kanel 200 grader i 25...

läs mer

MIDDAG

Idag till middag serverade jag en glutenfri spagetti med köttfärssås på: nötfärs lökolja vitlöksolja tomatpuré krossade tomater + vatten kokosgräddpulver gräslök salt peppar sambal olek skånsk senap Serverade med näringsjäst, god ersättning till parmesan....

läs mer

HÄLSOMAGENS RÖDKÅLSSALLAD

Rödkål, grovt riven och slakad med kokt vatten palsternacka, grovt riven dill, hackad apelsin, skivad senapsvinegrette; salt, grov sv. peppar, paprikaolja, citron, vinäger, skånsk senap Blanda om väl och låt dra någon timma innan servering. Servera med...

läs mer

HÄLSOMAGENS JULKÖTTBULLAR

HÄLSOMAGENS JULKÖTTBULLAR 1 dl laktosfri grädde 1 dl laktosfri mjölk 1 dl laktosfri & glutenfri strödbröd 2 ägg 3 tsk salt 2 krm kryddpeppar 1 1/2 tsk socker Blanda och låt svälla i 10 minuter Tillsätt och blanda väl: 20 cm av det gröna på purjolöken,...

läs mer

GRILLKRYDDA

Hann även med Hälsomagens grillkrydda men kan inte testa förrän senare, har ingen spis eller ugn. Den gick sönder i fredags eftermiddag. Så när vi firade sambons födelsedag igår fick jag förbereda allt till maten för att åka ner till svärmor för tillagning...

läs mer

HÄR SKA SKAPAS KRYDDBLANDNINGAR

Älskar lök och vitlök men inget av det går att använda när man har IBS =( Detta är verkligen något jag alltid har älskat att ha i maten. Har läst och testat att det gröna på purjolök, gröna på salladslök, gräslök och ramslök går att använda. Eftersom...

läs mer

Grönskasgratäng

Grönskasgratäng Exprimenterade igår: grillade aubergin och zucchini med olivolja och salt i ugnen varvade detta med fräst grönkål med salladslök (det gröna) och solrosskott förskskivade tomater hällde på en sås som jag rörde ihop kall; creme fraiche...

läs mer

0731-408 608

ann@halsomagen.se

Kontakta mig

12 + 3 =