20%

ERBJUDANDE!


Få 20% på IR-bastun när du samtidigt bokar en lymfmassage

LYMFMASSAGE


Med och utan kopping


RENAR, RENSAR & ÖKAR VÄLBEFINNANDE


  Lymfsystemet är livsviktigt för vårt immunförsvar och kan av olika anledningar bli trögt och behöva hjälp att aktiveras. Anledningen till ett trögt lymfsystem kan bero på tex stress, operationer, borttagning av lymfkörtlar i samband med cancerbehandling, ärrvävnad, hormonella obalanser eller pga av kost eller mediciner som kroppen inte lyckas eller hinner med att rensa ut. Ett väl fungerande lymfsystem håller vårt immunförsvar starkt och ökar vårt välbefinnande.

  Lymfmassagens syfte är att öka utrensningen av överskottsvätska och slaggprodukter. Med strykningar, djupandning och tryck i lymfflödets riktning aktiveras systemet.

  Lymfmassage hjälper även till att lösgöra fysiska, mentala och känslomässiga muskelspänningar. Massagen förkortar läkningsprocessen vid skador samt förebygger muskelära skador. Tränar man mycket så får kroppen hjälp att transportera bort överskottsvätska som samlas i spända och ansträngda muskler. Muskeln blir på så sätt starkare och mer effektiv. Lymfmassage ger dessutom ett ökat välbefinnande och kallas även bantningsmassage då vätska och fett masseras bort, man upplever en lätthet i kroppen efter massagen.


  Här kan ni se en liten film där läraren Bebe Granstens egenvårdsfilm:https://www.facebook.com/1720611151561125/videos/305015403853707

  AVSPÄNNINGS MASSAGE


  MYCKET AVKOPPLANDE OCH LUGNANDE


   Avspänningsmassagen utförs med lugna och lätta grepp. Vi börjar med rygg och skalp för att sedan fortsätta med en skön och effektfull ansiktsmassage. Avspänningstester görs på armar och ben och behandlingen avslutas med vaggnings- och skakningsrörelser. Metoden påverkar hela kroppen och är ofta effektivt smärtstillande.

   REGNDROPPS MASSAGE


   MED NIO ETERISKA OLJOR


   Nio eteriska oljor appliceras på fötter och rygg varvid hela kroppen behandlas. På ryggen droppas de på som regndroppar och stryks ut med en massageteknik hämtad från Lakotaindianerna. Oljorna tränger in i bindväv och cellvävnad och ligger kvar iupp till en vecka i kroppen. Som avslutning på behandlingen ligger klienten med en varm handduk på ryggen, vilket är underbart skönt och som också snabbar på och ökar behandlingens effekt.

   Regndroppsmassagen kan bl.a. vara välgörande för: immunförsvaret, ryggbesvär, ledbesvär, magbesvär, stress, välbefinnande och avslappning

   Perfekt för dig med fibromyalgi och Atros.

   ANSIKTSMASSAGE


   AVSLAPPNANDE ANSIKTSMASSAGE


   Avslappnande ansiktsmassage är en njutningsfull behandling som utförs med lugna och lätta grepp. Vi börjar med en skön och effektfull ansiktsmassage som avslutats med fingertoppstryck på skalpen.   ENERGIMASSAGE


   BALANSERANDE & FRIGÖRANDE


   När du får Energimassage sitter Du påklädd i en specialbyggd stol i en avslappnad ställning. Energimassage balanserar kroppens energiflöden genom tryck på akupunkturpunkter, blodcirkulationen stimuleras och genomblödningen i musklerna ökar. Lymfsystemet aktiveras och blodtrycket påverkas gynnsamt. Alla mår bra av behandlingen. Speciellt välgörande är den för Dig om Du har spänningar i axlar, skuldror, nacke och rygg. Massagen ökar också Ditt kroppsmedvetande och rogivande.

   RYGGMASSAGE


   AVSLAPPNANDE & NJUTNINGSFULL


   Avslappnande ryggmassage är en njutningsfull behandling som utförs med lugna och lätta grepp. Vi avslutar med en sköna fingertoppstryck på skalpen.   GUA SHA / KOPPING


   MIN PERSONLIGA HÄLSORESA


   En behandling som hjälper kroppen med att ta bort skräp/stagnationer under huden. Ökar blodcirkulationen och syresättningen i kroppen. behandlingen är bra för bla stelhet, värk i nacke, axlar, rygg, ben, m.m.


    
    

   PRENUMERERA PÅ HÄLSOMAGENS NYHETSBREV


   Prenumerera gärna på Hälsomagens nyhetsbrev! Då blir du först med att få tillgång till erbjudanden och nyneter! OBS! Vårt erbjudande kommer inte ut ofta. Max ett i månaden.