Genuint hantverk

"magvänliga"

Kryddor & Delikatessoljor

och mycket mycket mer!

Du finner beskrvining över Hälsomagens produkter om du scrollar ner på denna sida.

HÄLSOMAGENS

KRYDDOR & DELIKATESSOLJOR

Jag brinner för att hjälpa alla mina klienter till ett friskare liv genom att arbeta som passionerad Herb Pharma Naturterapeut och kostrådgivare, där jag är särskilt specialiserad på att behandla personer som besväras av mag- och tarmproblem.

Vid sidan om denna viktiga del av mitt företag så är jag också produktutvecklare av Hälsomagens egna kryddor och

delikatessoljor som passar personer med känsliga magar – och alla andra matälskande kockar förstås!


Att min verksamhet kom att ta denna inriktning beror på mina egna mycket tuffa erfarenheter av IBS som jag har lyckats göra mig symptomfri ifrån, genom den behandling som jag nu erbjuder andra. Men jag är fortfarande känslig mot framförallt vitlök och det var när jag själv längtade efter Aioli till skaldjuren som idén kom om att ta fram kryddor och oljor för känsliga magar.


Full av inspiration och efter en del experimenterande och nyskapande så lyckades jag få fram ett väldigt spännande koncept. Där produkterna smakar mycket lök och vitlök utan att magen reagerar. Sedan den allra första oljan till min Aioli så har jag utvecklat ett helt koncept av kryddor och delikatessoljor av högsta kvalitet som framställs hantverksmässigt och i liten omsorgsfullt producerad skala.


Anledningen till att produkterna är så snälla mot känsliga magar är bland annat för att jag tar bort fibrerna från löken och använder mig av ramslök istället för vitlök samt bara det gröna på sallads- och purjolöken. Dessutom innehåller produkterna varken socker eller andra tillsatser.


Självklart passar mina kryddor och delikatessoljor alla som har kärlek till mat och goda smaker!


Läs mer om alla mina produkter på webbshoppen och hör

gärna av dig om du har några funderingar.


Varmt välkommen som kund!

MINA PRODUKTER

KRYDDOR I GLASBURK


Underbart goda kryddor som framställs hantverksmässigt och i liten omsorgsfullt producerad skala. Lämpliga för personer med känsliga magar. Läs mer i shoppen.

KRYDDOR I PÅSE


Underbart goda kryddor som framställs hantverksmässigt och i liten omsorgsfullt producerad skala. Lämpliga för personer med känsliga magar. Läs mer i shoppen.

DELIKATESSOLJOR


Hälsomagens delikatessoljor är otroligt smakrika och användbara! Mycket goda oljor som framställs hantverksmässigt och i liten omsorgsfullt producerad skala. Lämpliga för personer med känsliga magar. Smakar mycket lök och vitlök.

Tillverkas av äkta svensk rapsolja av mycket hög kvalitet.


Passar även dig som har IBS eller andra mag- och tarmproblem. Nästan alla kan använda sig av oljan utan att få problem med magen. 


Läs mer i shoppen.

PRESENTFÖRPACKNINGAR


Vi har fina presentförpackningar i olika storlekar. De kommer med anpassade recept och Hälsomagens "magvänliga" produkter. 


Läs mer och se de olika varianterna i shoppen.

HÄLSOMAGENS ÖVRIGA

"MAGVÄNLIGA" PRODUKTER


Webbshoppen är full med varor som är lämpliga för personer med känsliga magar. Till exempel godisk för magen, kaffe & te, mjölsorter, pasta, välgörande juicer och gryn mm.

De passar naturligtvis lika bra för alla andra matälskande kockar också.


Läs mer i shoppen.

 
 

PRENUMERERA PÅ HÄLSOMAGENS NYHETSBREV


Prenumerera gärna på Hälsomagens nyhetsbrev! Då blir du först med att få tillgång till erbjudanden och nyneter! OBS! Vårt erbjudande kommer inte ut ofta. Max ett i månaden.